Ipad herstel Prijzen gezocht? iPad scherm kapot? Glas gebarsten of gekrast en u wil in iPad herstelling Gent? Kom gerust langs bij hersteldienst Glas & Frame, wij herstellen ter plekke uw iPad door professioneel het touch scherm te vervangen, zelfs bij glasbreuk van gelijmde schermmodules als iPad air 2 of ipad mini 4 kunnen we u helpen aan de scherpste prijzen.

Onze specialisatie is de herstelling van iPad-schermen en glas. Wij beschikken hier voor over speciale apparatuur waardoor we snel en professioneel werk kunnen leveren aan de scherpste prijzen op de markt. Ook voor iPod reparatie Gent kunt u bij ons terecht!

Aarzel dus niet, contacteer ons of breng ons een bezoek voor een iPad reparatie Gent!

De filosofie van hoe Glas en Frame herstellingen uitgevoerd

Beu van na een herstelling van uw toestel snel weer problemen te hebben met uw scherm? Na een schermherstelling merkt u dat uw kleuren niet meer waren zoals uw oorspronkelijk scherm. Of, uw touchfunctie werkt toch maar en beetje stroever dan voorheen. Uw scherm brak verdacht snel na de herstelling? Niet zo bij GLAS EN FRAME, we bieden u TOP prijs/kwaliteit herstellingen.

Het gebruik van namaak elektronische onderdelen voor de herstelling van GSMs, tablets, computers komen jammer genoeg vaker dan wenselijk voor de klant. Vaak ben u als klant van geen kwaad bewust, maar draagt u er wel de negatieve praktische en financiële gevolgen van.
Veel reparatiewinkels melden nooit dat er een verschil is tussen namaak onderdelen of onderdelen met originele elektronica. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze vlakaf liegen tegen de klanten en zeggen dat ze originele elektronica gebruiken terwijl ze eigenlijk de goedkoopste troep gebruiken waar u snel weer klachten mee krijgen.
Vergis u niet, het zijn ook niet enkel kleine zelfstandige reparatiediensten die zich aan de oneerlijke praktijken wagen. Ook de grotere en allergrootste ketens met klinkende namen die u kent van televisie of radio maken er gebruik van. Dit om klanten te lokken tegen lage prijzen (oneerlijke concurrentie) of om hun marges op te krikken.
Deze rotte appels maken niet enkel het vertrouwen van klanten kapot in de herstelmarkt die eerder een negatieve ervaring hadden, maar zorgen business-gewijs ook voor oneerlijke concurrentie.

Vaak bellen mensen die op zoek zijn naar een reparatie van hun toestel naar verschillende centra om prijzen te vergelijken. Dan merken ze dat er veel variatie zit op de herstelprijs. Dat is inderdaad zo. Sommigen zijn extreem duur zelfs indien ze originele onderdelen gebruiken maar gebruiken soms, ondanks de hoge prijs, ook namaak. Sommigen zitten in de middenklasse en werken met correct prijzen en onderdelen, maar ook hier zijn er velen die minderwaardige onderdelen gebruiken maar toch de volle pot vragen. Dan zijn er ook nog de ‘herstelwinkeltjes’ die voor een apple en een ei een scherm herstellen. Hier moet u zich als consument even de vraag stellen of dit de juiste keuze is voor u? Maar weet, dat te goedkope schermen vaak frustraties geven omdat die niet optimaal werken of snel opnieuw vervangen moeten worden. Factuur of garantie nadien…niet mogelijk? Zo betaalt u uiteindelijk toch meer voor minder.

GLAS EN FRAME positioneert zich in de middenklasse qua prijs maar OP BASIS VAN PRIJS/KWALITEIT STAAN WE AAN DE TOP

– IPHONE herstellingen:

Voor iPhone herstellingen geven we u steeds de scherpste prijs/kwaliteit. Glas en Frame garandeert u een degelijk solide scherm met originele elektronica (tenzij u toch kiest voor het goedkopere alternatief, nadat we u de uitleg gegeven hebben, natuurlijk). Enkel de meest kwalitatieve iPhone schermen worden bij ons gebruikt voor de herstelling van uw toestel. Op de honderden iPhone schermherstellingen die we per jaar uitvoeren hebben we een return rate van max. 0,5-1%. Indien gerechtvaardigd kunnen deze klanten nadien gebruikmaken van onze garantie op fabrieksfouten in de elektronica van het scherm.

– SAMSUNG herstellingen:

Enkel originele schermen aangekocht bij de Benelux verdeler van Samsung of refurbished schermen worden bij GLAS EN FRAME gebruikt voor uw toestel.
De schermen aangekocht bij de verdeler van Samsung zelf  zijn natuurlijk full-original. Deze schermen zijn stabiel geven zelden tot nooit technische problemen na de herstelling, basta!
De refurbished schermen, zijn schermen die eerder een gebroken glas hadden maar die een nieuw glas gekregen hebben. Deze schermen krijgen een nieuw hoog kwalitatief glas (as original) en bevatten ook de originele Samsung OLED electronica. Ook hier is de uitval na herstelling minimaal, deze schermen bevatten dan ook 100% originele SAMSUNG OLED technologie. Door gebruik te maken van refurbished schermen kunnen we de meeste modellen met een duur OLED scherm die enkel glasbreuk hebben, maar die wel wel nog volledig intact beeld en touchfunctie, herstellingen aanbieden aan breekprijzen die u als klant nergens anders zult vinden (tenzij er namaak schermen gebruikt worden). Vaak komen klanten ook van ver (De Panne, Leuven, Hasselt, Antwerpen, Kortrijk, Brussel…) naar GLAS EN FRAME in Gent voor deze herstellingen.
Soms komt een klant wel eens terug binnen de paar weken/maanden na een herstelling van een OLED scherm met het verhaal dat het beeld plotseling uitviel en paars/blauwe vlekken vertoon(t)de. Dit is echter het gevolg van een breuk in de OLED (de elektronica van uw scherm). Soms is dit breukje visueel zichtbaar wanneer u goed kijkt. Dit is geen installatie- of productiefout maar wordt aanzien als gebruikersschade. De breuk hoeft niet noodzakelijk te komen door het toestel te laten vallen, maar kan ook door een schok of druk op uw scherm, klanten zijn zich daar niet altijd bewust van.

– ONEPLUS en HUAWEI

Hier geldt hetzelfde als voor Samsung.


iphone reparatie gent. Laagste prijs in Gent voor reparaties smartwatch en smartphone met kwalitatieve schermen. reparatie iPhone XR, iPhone 8XS, iPhone XS MAX, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iWatch, Apple Watch, Samsung S8, iPad, Sony, LG, One+, Motorola…

“TEST AANKOOP blinde analyse: Conclusie: bij duurdere toestellen is herstellen voordeliger dan een nieuw toestel kopen. Hersteldienst Glas & Frame “ iphone reparatie gent”  is bij de beste geteste schermhersteldiensten in Vaanderen met goede kwaliteit van het scherm, prijs, montage en korte wachttijd. ALGEMENE SCORE 84%”
(TEST AANKOOP)